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Relationship between the peel structure and storability of apples = Corrélations entre structure de la peau et aptitude au stockage des pommesBABOS, K; SASS, P; MOHACSY, P et al.Acta agronomica Academiae Scientiarum Hungaricae. 1984, Vol 33, Num 1-2, pp 41-50, issn 0001-513XArticle

Méthodes modernes de conservation des ignamesDEMEAUX, M; VIVIER, P.L' Agronomie tropicale (1975). 1984, Vol 39, Num 2, pp 186-191, issn 0151-1238Article

Trouble in store. Physiological disorders of stored applesMCCRAKEN, A. R.1983, Vol 58, Num 6, pp 197-200Article

Flavor, aroma, and compositional changes in strawberry juice concentrate stored at 20 degrees C = Modifications de la flaveur, de l'arôme et de la composition du jus concentré de fraise, stocké à 20 degrés CLUNDAHL, D. S; MCDANIEL, M. R; WROLSTAD, R. E et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1255-1258, issn 0022-1147Article

Mechanical properties of apples during storage = Propriétés mécaniques des pommes lors du stockageVAN WOENSEL, G; DE BAERDEMAEKER, J.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1983, Vol 16, Num 6, pp 367-372, issn 0023-6438Article

Moisture content/relative humidity equilibrium of high-oil and confectionery type sunflower seed = Equilibre entre teneur en eau et humidité relative des graines de tournesol riches en huile et de celles utilisées en confiserieCHAPMAN, G. W. JR; ROBERTSON, J. A.Journal of Stored Products Research. 1987, Vol 23, Num 2, pp 115-118, issn 0022-474XArticle

Untersuchungen zur Haltbarkeitsverbesserung bei Fisch - Salzbehandlung von fangfrischem Kabeljau = Etude sur l'amélioration de la durée de conservation des poissons - Salaison du cabillaud fraisOSTHOLD, W; LEISTNER, L.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 5, pp 128-130, issn 0003-925XArticle

Laboratory simulation of fluctuating temperature of farm bulk tank milk = Simulation en laboratoire des fluctuations de température du lait stocké en vrac à la fermeOZ, H. H; FARNSWORTH, R. J.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 4, pp 303-305, issn 0362-028XArticle

Conservation par le froid de quelques espèces fruitières tropicales ou subtropicalesCOLLIN, M. N.1983, Vol 1, Num 1, pp 27-39Article

Indications bibliographiques sur le stockage des légumes en enceintes réfrigéréesMESSIAEN, C. M.1983, Vol 1, Num 1, pp 23-26Article

EFFECTS OF A DELAY IN STORAGE AND CALCIUM CHLORIDE DIP ON SURFACE DISORDER INCIDENCE IN "VAN" CHERRYLIDSTER PD; PORRITT SW; TUNG MA et al.1979; J. AMER. SOC. HORTIC. SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 104; NO 3; PP. 298-300; BIBL. 14 REF.Article

EFFECT OF STRATIFICATION TEMPERATURE, STRATIFICATION PERIOD AND SEED COAT ON SEED GERMINATION OF PEACH CULTIVAR "SHARBATI".SHARMA MC; SINGH RN.1978; SCI. HORTIC.; NLD; DA. 1978; VOL. 9; NO 1; PP. 47-53; BIBL. 15 REF.Article

Microbiology and water activity relationship in the processing and storage of Sudanese dry meat (Sharmoot) = Relation entre la microbiologie et l'activité de l'eau lors de la préparation et du stockage des viandes déshydratées soudanaises (Sharmoot)GAILANI, M. B; FUNG, D. Y. C.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 1, pp 13-20, issn 0362-028XArticle

Biochemical and nutritional changes in corn (Zea mays) during storage at three temperatures = Modifications biochimiques et nutritionnelles du maïs (Zea mays), au cours d'un stockage à trois températuresONIGBINDE, A. O; AKINYELE, I. O.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 117-123, issn 0022-1147, 4 p.Article

Quality changes and nonenzymatic browning intermediates in grapefruit juice during storage = Les modifications de la qualité et les produits intermédiaires du brunissement non-enzymatique du jus de pamplemousse au cours du stockageLEE, H. S; NAGY, S.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 168-180, issn 0022-1147, 6 p.Article

Microfloral and compositional changes in alfalfa hay treated with sodium diacetate and stored at different moisture contents = Modifications de la microflore et de la composition de la luzerne traitée par le diacétate de sodium et stockée à différentes humiditésCHERNEY, J. H; JOHNSON, K. D; TUITE, J et al.Animal feed science and technology. 1987, Vol 17, Num 1, pp 45-56, issn 0377-8401Article

Relacion entre contenido de agua y materia grasa en muestras comerciales de girasol para una humedad relativa ambiente del aire intergranular del 75 % = Corrélations entre les teneurs en eau et composés lipidiques d'échantillons industriels de tournesol stockés à une humidité relative ambiante intersticielle de 75 % = Relations between the water content and the oil stuff in commercial samples of sunflower for a relative atmospheric humidity of the intergranular air of 75 %EGUIAZU, G. M; MOTTA, A.Grasas y aceites (Sevilla). 1986, Vol 37, Num 6, pp 307-312, issn 0017-3495Article

Research note. Effects of postmortem storage on muscle protein degradation : analysis by SDS-polyacrylamide gel electrophoresis = Note de recherche. Effet du stockage post mortem sur la dégradation des protéines musculaires : analyse par électrophorèse sur gel de polyacrylamide et de dodécylsulfate de sodiumKOOHMARAIE, M; KENNICK, W. H; ELGASIM, E. A et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 292-293, issn 0022-1147Article

Stability of pyrrolizidine alkaloids in hay and silage = Stabilité des alcaloïdes de pyrrolizidine dans le foin et les ensilagesCANDRIAN, U; LUTHY, J; SCHMID, P et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 4, pp 935-937, issn 0021-8561Article

The storage stability of pasteurized cream = Aptitude à l'entreposage de la crème pasteuriséeEIBEL, H; KESSLER, H. G.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 11, pp 648-651, issn 0026-3788Article

A wind tunnel model study of forced convective heat transfer from a horizontal grain storage shed = Etude, en tunnel ventilé modèle, du transfert de chaleur, par convection forcée, dans un entrepôt de stockage horizontal des céréalesLONGSTAFF, R. A; FINNIGAN, J. J.Journal of Stored Products Research. 1983, Vol 19, Num 2, pp 81-87, issn 0022-474XArticle

Prolonging the storage life of apples by treatment with calcium chlorideMAINI, S. B; KUMAR, R; LAL, B. B et al.1983, Vol 53, Num 11, pp 974-976Article

Homogenisieren von Schüttgütern in Mischsilos = L'homogénéisation des produits en vrac dans les silos mélangeurs = Homogenizing of bulk goods in blending silosWILMS, H.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 1, pp 9-14, issn 0367-4177Article

Pertes en eau du kamaboko emballéAKAHANE, Y; FUJINO, M; SHIMIZU, Y et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 5, pp 823-828, issn 0021-5392Article

Predictive characterization of particulate solids in the design of storage and transport systems = Caractérisation préalable des produits pulvérulents pour la conception des systèmes de stockage et de transportMOLERUS, O; EGERER, B.Chemical engineering and processing. 1986, Vol 20, Num 2, pp 61-72, issn 0255-2701Article

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